WHdNz76pJen8ZPksXvRV5KZoshE Να λείπει το ... βύσσινο!: Φιλέτο μπακαλιάρου με σάλτσα ντομάτας στο φούρνο

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Φιλέτο μπακαλιάρου με σάλτσα ντομάτας στο φούρνο


Καλησπέρα σε όλη την παρέα , σήμερα δεν έχει πολύ μπλα μπλα , λίγο η κούραση λίγο μια ίωση καραμπινάτη που με ταλαιπωρεί που να βρεθεί η διάθεση.... Ελπίζω σε καλύτερες μέρες....




Υλικά



1 πακέτο στρογγυλά φιλέτα μπακαλιάρου

1 μέτριο κρεμμύδι χοντροκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 κουτί ντοματάκια κονκασέ ή 2-3 φρέσκες ντομάτες

1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα

αλατοπίπερο , λάδι για το τηγάνισμα

λίγο μα'ι'ντανό
Πλένουμε καλά το μπακαλιάρο και το στραγγίζουμε σε τρυπητό


Τ΄ αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε λίγο


Αφού τα βάλουμε σε ταψάκι ετοιμάζουμε την σάλτσα

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ ξανθό χρώμα . Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα και τα μυρωδικά ( κρατώντας λίγο απο το μαιντανό για το τέλος ) . Αφού βράσει λίγο η σάλτσα περιχύνουμε το μπακαλιάρο .




Το ψήνουμε γύρο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου .



16 σχόλια:

Λίλα είπε...

Τα ψαρικά μου αρέσουν πολύ γενικώς!! Πόσο μάλλον όταν έχουν και τόσο ωραία σαλτσούλα!

tanyadmin είπε...

καλημεραααααααα....ψάρια συν σάλτσα το αγαπημένο μου!!!φιλιαααααααα

ΕΛΕΝΗ είπε...

Καλημέρα και περαστικά Ροδάνθη μου!Αυτό το φαγητό είναι νοστιμότατο, εξαιρετική η παρουσίαση σου!
Φιλιά!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Φαίνεται λαχταριστός!
Αν δεν τηγανίσουμε τον μπακαλιάρο φαντάζομαι να μη χάνει από τη γεύση του...

Ευχαριστώ!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Περαστικά σου Ροδάνθη μου!
Δεν ξέρω πως είσαι από διάθεση, αλλά το δικό σου καλομαγειρεμένο πιάτο, έφτιαξε την δική μας διάθεση!
Φιλιά!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Περαστικά σου Ροδάνθη μου!
Δεν ξέρω πως είσαι από διάθεση, αλλά το δικό σου καλομαγειρεμένο πιάτο, έφτιαξε την δική μας διάθεση!
Φιλιά!

Ροδανθη είπε...

Γειά σου Λίλα γενικά τα ψαρικά είναι μια ελαφριά διατροφή ε αν βάλουμε και λίγο σαλτσούλα θα γίνει μια πιο νόστιμη ελαφριά διατροφή χαχαχα!!!!!Καλό απόγευμα φιλιά!!!!


Έπεσες διάνα Τάνια μου κι εμένα τα κρατάει λίγο ζουμερα και δεν στεγνώνουν(κάνουμε και λίγο βούτα!!!!!),φιλιά καλό απόγευμα.

Eri είπε...

Περαστικά! Θα το δοκιμάσω το φαγάκι!

Ροδανθη είπε...

Σ΄ευχαριστώ Ελένη μου να είσαι καλά καλό απόγευμα φιλιά.


Καλησπέρα Γιαγιά Αντιγόνη είναι πάρα πολύ καλό.Οχι δεν χάνει την γεύση του απλά το τηγάνισμα το σφίγγει λίγο και το κρατάει πιο σταθερό στο σερβίρισμα.Το τηγανίζουμε ελάχιστα,καλό απόγευμα!!!!


Γειά σου Έλενα σ΄ευχαριστώ πολύ.Τελικά αυτή η εποχή έχει και τα δικά της 'καλά',χαίρομαι που έστω κι έτσι κάτι καλό μπορώ να κάνω,φιλιά καλό απόγευμα.

Ροδανθη είπε...

Να είσαι καλά Έri μου,δοκίμασέ το είναι πολύ καλό!!!!!

eleni είπε...

Το φαγητό σου Ροδάνθη μου δείχνει τόσο... τόσο... τόσο ΜΙΑΜ!!! Παίρνω ψωμί και αρχίζω τις βούτες...
Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!

Helen Gr είπε...

Περαστικά σου Ροδάνθη μου!
Νόστιμο κι αγαπημένο φαγάκι μας μαγείρεψες. Μου άρεσε που το πέρασες πρώτα από το τηγάνι και μετά το έβαλες στο φούρνο. Τα φαγητά φούρνου τα λατρεύω!
Καλό σου βράδυ!

Μarion, είπε...

Ετσι τρώγεται ευχαριστα ο μπακαλιάρος και γίνεται πεντανόστιμος.
Η σάλτσα είναι για βούτες με φρέσκο ψωμάκι

Καλό βράδυ

Ροδανθη είπε...

Καλημέρα Ελένη μου κι εγω μαζί σου στις βούτες και ειδικά όταν είναι φρέσκο το ψωμί....φιλιά!!!!!!


Καλημέρα Ελένη μου όντως είναι πολύ καλό και παρόλο που είναι περασμένο απο το τηγάνι είναι ελαφρύ φιλιά να είσαι καλά.


Καλημέρα Marion φρέσκο ψωμί και βούτες χαχαχα!!!

άγγελέ μου είπε...

ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΗΛΘΕΣ!!

ΑΝ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ!!

...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ "ΒΟΥΤΑ" ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ!!ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΧΑΧΑ!!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!!

Ροδανθη είπε...

Καλημέρα αγγελάκι ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα μας βοηθάει ο θαλασσινός αέρας εμας χαχαχα!!!!Φιλενάδα άσε την διατροφή για μετά το Πάσχα τώρα θα πρέπει να έχεις ατσαλένια νεύρα για να αντέξεις στους πειρασμούς,φιλιά να είσαι καλά!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...