WHdNz76pJen8ZPksXvRV5KZoshE Να λείπει το ... βύσσινο!: ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΑΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΑΛΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ


Μέσα στο θόρυβο και τους φρενήρεις ρυθμούς της Αθήνας, εκεί που η καθημερινότητα μας συνθλίβει και χανόμαστε σε ατραπούς που μας απομακρύνουν από τις πραγματικές χαρές της ζωής, ένα μέρος καλά κρυμμένο μας θυμίζει τις απλές απολαύσεις της ζωής. Μια καλή παρέα, ένα ζεστό περιβάλλον, ένα ποτηράκι κρασί με τα απαραίτητα μεζεδάκια και η ηρεμία που όλοι έχουμε ανάγκη. Επέμεναν οι φίλοι ο Ιάσωνας και η Ελένη ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε ένα μεζεδοπωλείο χωμένο στα στενάκια του Σιδηροδρομικού Σταθμού, που η αλήθεια είναι ότι δεν γεμίζει το μάτι του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή και είχαν δίκιο. Στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στο οποίο φαίνεται να πάγωσε ο χρόνος σας περιμένει μια ζεστή ατμόσφαιρά και μεζεδάκια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οινοποσίας.
Extras: Πέμπτη βράδυ και Κυριακή Μεσημέρι ζωντανή μουσική (ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά φυσικά!!!) Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την Πατάτα της Εύας, τις Κοτομπουκιές και την Μελιτζάνα με το τυρί.

Φώτο : http://dyosmaraki.blogspot.com/2008/06/blog-post.html

3 σχόλια:

Θεανώ είπε...

Είναι από τα πιο ωραίες παρουσιάσεις που έχω διαβάσει. Ο τρόπος με τον οποίο το περιγράφεις είναι καταπληκτικός. Συνεχίστε να γράφετε!!!

Σοφία Ζ. είπε...

Και εγώ αυτό λέω! Συνεχίστε να γράφετε!

Δήμητρα είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ both my precious!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...