WHdNz76pJen8ZPksXvRV5KZoshE Να λείπει το ... βύσσινο!: Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Θέλοντας να βάλω λίγο χρώμα,ετσι για να σπάσω τη μαυρίλα των ημερών και να ξεφύγουμε λίγο απο την μαγειρική διάλεξα τα λουλούδια του κήπου μου.Έχω αναφέρει (σε σχόλιά μου)οτι τα λουλούδια είναι μια απο τις αδυναμίες μου όσο τα φροντίζω τόσο με ανταμοίβουν και ιδού το αποτέλεσμα.









18 σχόλια:

para-kelsoscooks είπε...

Λέν ότι τα λουλούδια καταλαβαίνουν την αγάπη και την φροντίδα που τους δίνεται και γι αυτό ανταποδίδουν.

χρυσάνθη είπε...

Τι ομορφιά!!!!!Τρελαίνομαι για τα λουλούδια!Ξέρεις εγώ τα μιλάω!!!!
Το τελευταίο βυσσινί τριαντάφυλλο φανταστικό.Σαν βελούδινο!!!

gwgw είπε...

Πολυ καλα εκανες Ροδανθη και μας εβαλες τοσο ομορφες φωτογραφιες,και θα συμφωνησω με την αγαπημενη μου χρυσανθη με το τελευταιο τριανταφυλλο,οτι ειναι φανταστικο,καθως επισης και οι μαργαριτες οι λευκες.
Καλη σου μερα,φιλακια!!!

Σοφία Ζ. είπε...

Ροδάνθη καλημέρα! Ξέρεις την αγάπη μου για τα λουλούδια. Είναι υπέροχος ο κήπος σου. Να ξυπνάς ένα φθινοπωρινό πρωινό και να πίνεις τον καφέ σου αντικρίζοντας αυτό το θέαμα!!!!
Συμφωνώ με τι προλαλήσασες, το τελευταίο τριαντάφυλλο είναι φανταστικό!
Φιλιά πολλά!

Helen Gr είπε...

Καλημέρα, Ροδάνθη. Καταπληκτικά άνθη, χρώματα ποικιλίες! Μπράβο για το θέμα που διάλεξες, ευχαριστούμε για την όμορφη διάθεση που μας δημιούργησες. Φιλιά.

Ροδανθη είπε...

Para-kelsoscooks αυτό είναι όντως σωστό,επίσης έχω ακούσει οτι ειδικά τα φυτά εσωτερικού χώρου όταν ακούν μουσική έχουν καλύτερη ανάπτυξη(γι αυτό κι εγώ ακούω όλη μέρα μουσική μπάς και πάρω κανένα πόντο ακόμα αλλά που!!!!!!)να είσαι καλά.

Χρυσάνθη μου σ΄ευχαριστώ,εγώ έχω τρέλα με τα λουλούδια,ερχόμενη στο σπίτι μου περνάω απο ένα ανθοπωλείο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω κάτι ο,τι εποχή και να είναι, χθές για παράδειγμα πήρα δίχρωμο χρυσάνθεμο, άσε σου λέω τρέλα φιλιά.

Ροδανθη είπε...

Γωγούλα μου όσο και αν σου φαίνετε περίεργο δεν είναι μαργαρίτες(και ας μοιάζουν)είναι χρυσάνθεμα και ναι συμφωνώ με το χρώμα του τριαντάφυλλου, εχω άλλη μια η οποία κάνει το ίδιο τριαντάφυλλο αλλά σε πιο βαθύ κόκκινο φιλιά.

Σοφία μου λένε οτι όταν αγαπάς τα λουλούδια αγαπάς όλο τον κόσμο.Όντως το να πίνουμε τον καφέ μας στη βεράντα με θέα τον κήπο και απο κάτω την θάλασσα είναι όνειρο φιλιά πολλά.

Ελένη μου γειά σου προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να διώξουμε την μαυρίλα των ημερών,όσο για χρώματα ακόμα δεν είδατε τίποτα τα καλά θα έρθουν αργότερα φιλιά.

manousina είπε...

Πανέμορφα τα λουλούδια σου. Σου φτιάχνουν την διάθεση!!!

mia xara είπε...

Poly omorfa ta louloudakia sou,zilevw...Par'olo pou ki egw latrevw ta louloudia,oti ki an fytepsw "mou afinei geia" sta mesa tou Oktwvri logw thermokrasias...Hreiazomai polles phwtographies san ki aftes to heimwna..XO

Ροδανθη είπε...

Καλησπέρα manousina όντως μου φτιάχνουν τη διάθεση,όσο πιεσμένη και να είμαι τα λουλούδια μου πάντα με ηρεμούν να είσαι καλά καλό βράδυ.

mia xara καλησπέρα, να ξέρεις οτι λίγα είναι τα φυτά που φυτεύονται αρχές χειμώνα πάντα την άνοιξη και μάλιστα αρχές για να προλάβουν καμιά βροχή πριν σταματήσουν τελείως.Καλό βράδυ.

mary's crafts είπε...

Ροδανθη μου καλησπερα!!!!!! Υπεροχος ο κηπος σου!!!!!!Αξιοζηλευτος!!!! Αυτες τις μερες εχω σκοπο να φυτεψω καποια φυτα, εσυ πια φυτα μου προτεινεις να φυτεψω? Στο μπαλκονι μου εχει σχεδον ολη μερα ηλιο αλλα και αερα γιατι ειμαι στον τριτο οροφο!!!! Εκτος απο χρυσανθεμα που εχω βαλει, τι αλλο να βαλω??????????
Φιλια πολλα!!!!!!!

Ροδανθη είπε...

mary's crafts καλησπέρα.Μπορώ να πω οτι είμαι περήφανη για τον κήπο μου περισσότερες φοτό θα δείτε την άνοιξη.Με ρωτάς τι θα μπορούσες να φυτέψεις αυτή την εποχή,εγω πρίν τρείς μέρες φύτεψα ζουμπούλια βολβούς αν θές κι εσύ βάλε τουλίπες,φρέζες,νεραγκούλες κ.α
Απο φυτά μπορείς να βάλεις κυκλάμινα,ανεμώνες,πανσέδες εκτός απο χρυσάνθεμα που έχεις ήδη,επίσης τον άλλο μήνα μπορείς να βάλεις αλεξανδρινό.Καλή επιτυχία σε ότι βάλεις,καλό βράδυ.

μυστήριο κορίτσι είπε...

Όμορφες φωτογραφίες από τον κήπο σου!
Θα τα λέμε!
Την Καλημέρα μου!

Ροδανθη είπε...

Μυστήριο κορίτσι σ΄ευχαριστώ πολύ,σίγουρα θα τα λέμε,καλή σου μέρα (αν και για εμάς εδώ αμφιβάλω να είναι καλή η μέρα,έχουμε τρομερό αέρα).

Unknown είπε...

Υπέροχα λουλούδια...υπέροχα χρώματα...μπράβο ο κήπος σου πανέμορφος...Καλή εβδομάδα

Betty's Cuisine είπε...

Υπέροχος ο κήπος, σου φτιάχνει την διάθεση και σε κάνει να χαμογελάς!
Καλή σου μέρα...

Marie είπε...

Θεσπέσιος ο κήπος σου Ροδάνθη μου, χάρμα οφθαλμών αλλά και αισθήσεων!!!

Ροδανθη είπε...

Σ΄ευχαριστώ Marie μου να είσαι καλά και πού να το δείς την άνοιξη φιλιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...