WHdNz76pJen8ZPksXvRV5KZoshE Να λείπει το ... βύσσινο!: Ποτάμι στην Αρνη της Ανδρου

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ποτάμι στην Αρνη της Ανδρου







Η Αρνη είναι ένα χωριό με πάρα πολλά νερά και βλάστηση. Φέτος την άνοιξη οι βροχές ήταν άφθονες με αποτέλεσμα όλα τα μικρά ποτάμια να φουσκώσουν και το νερό να πέφτει ορμητικά στα βράχια και να δημιουργεί μικρούς καταρράχτες. Το θέαμα ήταν πολύ εντυπωσιακό και η βοή από την ορμή των νερών πολύ έντονη. Πραγματικά δεν ξέρω αν η φωτογραφία μπορεί να αποδώσει τόσο καλά την πραγματικότητα!

10 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μαγευτικό!
Τι όμορφα να είμασταν τώρα εκεί!!!!
Φιλάκια, καλό βράδυ!

Σοφία Ζ. είπε...

Εντυπωσιακό και επιβλητικό τοπίο!Ξέρεις Θεανώ μου την εικόνα που είχα εσφαλμένα για την Ανδρο πριν την επισκεφθώ (Κυκλαδονήσι - ξερό με ήλιο και θάλασσα σε μεγαλύτερες διαστάσεις που δεν μπορείς να γυρίσεις σε μια-δυο μέρες). Μετά την επίσκεψή μου στο νησί και με κάθε νεότερη φωτογραφία που φέρνεις, η Ανδρος δεν παύει να με εντυπωσιάζει με την πολυμορφία της, το καταπράσινο τοπίο, τα νερά της, αλλά και τους ανθρώπους της και τον πολιτισμό της. Πόσο πολύ θέλω να ξαναβρεθώ στο πανέμορφο αυτό νησί.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Σοφία Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!
Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε, και χαίρομαι πολύ με την επικοινωνία αυτή.
Άψογη η επιλογή των φωτογραφιών. Μπορεί η βουβή εικόνα, να μην μπορεί να αποδώσει στο έπακρο το μεγαλείο του τοπίου, όμως με λίγη φαντασία μπορείς να ακούσεις τον ήχο του νερού που πέφτει ορμητικά και να συμπληρώσεις την τελειότητα που απεικονίζει η φωτογραφία.
Εγώ πάντως τις απόλαυσα. Έχω πάει μια φορά στην Άνδρο και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την έναλλαγή του τοπίου, από την ξεραιλα στην όαση του πράσινου!

Την αγάπη μου,
Ροδούλα

Helen Gr είπε...

Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη αυτές οι πανέμορφες φωτογραφίες σου. Έχω επισκεφθεί την τουριστική πλευρά της Άνδρου και τη θεωρούσα νησί ξερό, άδενδρο με βράχια!

katerina είπε...

tote dn tn exete psa3ei polu tn andro giati t nish auto krivei pola mageutika merh me plousia vlastish kai polla nera!eukairia auto t kalokairi n tn 3anaepiskeutite kai n anakalipsete auta t merh!!!
:-)

Ροδανθη είπε...

Etsi se thelo Katerinio na ipostirizeis ta patria edafi kai pou na deite kai ta xoria tis Xoras eidika ayti tin epoxi einai magia.

Σοφία Ζ. είπε...

Ροδούλα καλησπέρα! Χαίρομαι και εγώ για την επικοινωνία και από εδώ, μόλις επισκέφθηκα την τελευταία σου ανάρτηση! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, θέλω όμως να σου πώ ότι τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες τις έχει τραβήξει η Θεανώ μας που είναι από την Άνδρο και κατάφερε να αιχμαλωτίσει την ομορφιά της στιγμής σε εικόνα και με την περιγραφή της να δώσει ερέθισμα στη φαντασία μας.
Και εγώ πάντως εντυπωσιάσθηκα από την Ανδρο, όταν την επισκέφθηκα! Ομολογώ ότι οι προσδοκίες μου ήταν χαμηλές, πριν ξεκινήσω το ταξίδι!

Θεανώ είπε...

Ελενα πραγματικά θα ήθελα να ήμουν τώρα εκεί.

Σοφία θυμάσαι πόσο επιφυλακτική ήμουν στις περιγραφές μέχρι που ήρθες μόνη σου και είδες τις εναλλαγές του τοπίου.

Ροδούλα Αληθώς Ανέστη και Χρόνια Πολλά και από μένα. Χαρά μας που σε γνωρίσαμε σε αυτό εδώ το Blog. Επίσης χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσαν οι φωτογραφίες και σου δώσαμε μια διαφορετική εντύπωση για τις ομορφιές του τόπου μας.

Helen έχεις δίκιο αυτή είναι η εικόνα που αποκομίζει κάποιος στη διαδρομή από το λιμάνι προς το Μπατσί. Αν όμως προχωρήσεις προς την βόρεια πλευρά του νησιού οι αντιθέσεις είναι πολύ έντονες και θα τολμούσα να πω εντυπωσιακές τόσο όσο να σε κάνουν να αλλάξεις την αρχική σου άποψη.

Κατερίνα και Ροδάνθη όσα και να λέμε εμείς είμαστε από εκεί. Καλό είναι να προβάλλουμε και στους άλλους τις ομορφιές του τόπου μας.

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Θεανώ καλησπέρα!

Συγχαρητήρια για τη ματιά σου. Εμένα αυτό που έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μου από την πανέμορφη Άνδρο -την οποία γυρίσαμε σπιθαμή προς σπιθαμή οικογενειακώς,- είναι, όπως προανέφερα, η εναλλαγή αυτή του κατάξερού τοπίου, με το καταπράσινο, αλλά και οι παραλίες της, που είναι ΕΚ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΕΣ!!!!!! θΕΪΚΕΣ!!!!
Με την πρώτη ευκαιρία, θα την ξαναεπισκεφθούμε.
Αν ζεις στην Άνδρο Θεανώ, σε "ζηλεύω", είσαι προνομιούχα.

Να είστε πάντα καλά κορίτσια!

Φιλιά
Ροδούλα

Unknown είπε...

Υπέροχο τοπίο...γάργαρα νερά, δροσιά, η φύσις σε όλο της το μεγαλείο..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...