Μια παραλλαγη λαχανοσαλάτας προς το κινεζικό με προσθήκη ... ελληνικού ξυδιού για κάθε φορά που βαριέστε να τρώτε μια από τα ίδια!!!
Υλικά
1/2 λάχανο λευκό ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ξύδι μπαλσάμικο
Προετοιμασία
Βάζουμε το λάδι σε ένα γουόκ και ζεσταίνουμε μέχρι να κάψει, Προσθέτουμε το λάχανο και τις πιπεριές και τα σωτάρουμε για 1,5-2 λεπτά. Αδειάζουμε σε σαλατιέρα, προσθέτουμε το αλάτι και το ξύδι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε τη σαλάτα, ζεστή ή κρύα.
2 σχόλια:
Interesting! I would like to try it! Thank you!
Go ahead Patapia-Angeliki. It's quite tasty.
Δημοσίευση σχολίου