Προσθήκη λεζάντας |
Υλικά
4 σνίτσελ χοιρινά, καλά χτυπημένα
1 φλυτζάνι αλεύρι
2 αυγά
2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
1 φλυτζάνι φρυγανιά κοπανισμένη (και στο multi μια χαρά γίνεται)
αλάτι
πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
Προετοιμασία
Χαράσσουμε με ένα μαχαίρι τις άκρες των σνίτσελ. Τα αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα πιάτο βαθύ βάζουμε το αλεύρι, σε ένα δεύτερο χτυπάμε ολόκληρα τα δύο αυγά με την κρέμα γάλακτος και σε ένα τρίτο την κοπανισμένη φρυγανιά.
Βάζουμε σε τηγάνι το λάδι και το αφήνουμε να κάψει.
Παίρνουμε ένα σνίτσελ, το αλευρώνουμε, το βουτάμε στο αυγό και το καλύπτουμε μετά με φρυγανιά.
Το τηγανίζουμε στο καυτό λάδι, και από τις δυο μεριές μέχρι η κρούστα να πάρει ένα χρυσό χρώμα (4-5 λεπτά από κάθε πλευρά).
Συνεχίζουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα.
Σερβίρουμε με μανιτάρια α λά κρεμ, ρύζι ή πατάτες τηγανητές ή πουρέ.ΥΣ Στις φωτογραφίες το σνίτσελ είναι μοσχαρίσιο, παραλείφτηκε το στάδιο του "αλευρώματος" και δεν μπήκε κρέμα γάλακτος στο αυγό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου