WHdNz76pJen8ZPksXvRV5KZoshE Να λείπει το ... βύσσινο!: Καλώς σας ...ξαναβρήκα!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Καλώς σας ...ξαναβρήκα!

Μετά από μακρά για μένα αποχή, νά'μαι και πάλι. Μου έλειψε πολύ το blogοσπιτάκι, μου έλειψαν οι παρέες και οι όμορφες συνομιλίες με ανθρώπους που ναι μεν δεν γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά έχουμε αρκετά κοινά να μοιραζόμαστε.
Ας είναι καλά η Θεανώ που κράτησε άξια το ρόλο της Οικοδέσποινας, παρότι ο γιος της μόλις χρήστηκε πρωτάκι! Συγχαρητήρια και από εδώ στη Δήμητρα, τη νεαρότερη της παρέας,  για το γάμο της μεσούντος του θέρους, έγινε ...κυρία , όχι ότι δεν ήταν πριν και μάλιστα με το Κ κεφαλαίο, οφείλω να ομολογήσω. Εξαίρετο παιδί που έγινε υπέροχη και ονειρεμένη νυφούλα, σα να βγήκε από παραμύθι. Και ο καλός της όμως και αυτός εξαίρετο παιδί! Να ζήσουν ευτυχισμένοι, "βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους" Η Λίτσα μας απορροφημένη με τον γιό της και με το δίκιο της, ένας κούκλος, που όσο μεγαλώνει θα της κλέψει εντελώς την καρδιά και θα αναφωνούμε όλοι, αχ μανούλα!!!. Νά'ναι καλά και οι δυο τους - μάλλον οι τρεις τους (μη ξεχνάμε και το έτερο μέλος της οικογένειας!!!).
Όσο για μένα ανασυγκροτούμαι και ελπίζω να μην λείψω τόσο πολύ ξανά, γιατί πιστέψτε με μου αρέσει να γράφω, μου αρέσει να μαγειρεύω, μου αρέσει να καταπιάνομαι με χειροτεχνήματα και μέσω του blog νιώθω ότι μπορώ να τα κάνω όλα μαζί και να νιώθω ανέμελα και πόσο ανάγκη το έχω αυτό αυτή τη στιγμή δεν λέγεται. Δ|εν θα ψυχοπλακωθώ όμως τώρα και δεν ψυχοπλακώσω όμως και κανένα.
Μόνο μια κουβέντα θα πω. Προσχή όλοι στην υγεία σας. Είναι υπερπολύτιμη και το καταλαβαίνει κανείς όταν την χάνει. Πολύ απλές τακτικές εξετάσεις αποτρέπουν δυσάρεστες εξελίξεις. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα λέει η παροιμία και πόσο δίκιο έχει.
Γι'αυτό φίλες και φίλοι μην αμελείτε την υγεία τη δική σας και των δικών σας. Απλές εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδορογύρευε, λέει έτερη παροιμία και επειδή δεν το έχω σε τίποτα να συνεχίσω στη μνημόνευση των χιλίων και μιας παροιμιών που πολύ πιθανόν να γνωρίζω και να καταλήξω να φαίνομαι σαν τη γιαγιά του Μίμη και της Αννας και της Ελλης από το αναγνωστικό της Α Δημοτικού που εγώ διδάχτηκα προ αμνημονεύτων χρόνων και ακόμη θυμάμαι (αλλά έχει γίνει και cult έκδοση των τελευταίων χρόνων), βάζω τελεία και προχωρώ σε επόμενη ανάρτηση που έχει σχέση με μαγειρική.
Καλό φθινόπωρο σε όλους και όλες με ΥΓΕΙΑ και υπομονή και δύναμη στις αντίξοες συνθήκες που έχει περιέλθει η χώρα μας και η ζωή μας!

ΥΣ. Τι σχέση έχει η φωτογραφία με αυτά που γράφω, ... εκτός θέματος! Μόνο που μου αρέσει η συνύπαρξη βλάστησης και δη εξωτικής με πεζά πράγματα όπως οι γραμμές τρένου (τάσεις φυγής, ... ίσως; Μπά, για τον ηλεκτρικό μιλάμε, δεν μπορεί να σε ταξιδέψει μακριά!!!) Ξανά εκτός θέματος!

10 σχόλια:

marilise είπε...

καλώς όρισες αγαπημένη μας φιλια

gwgw είπε...

Σοφακι μας γλυκο καλως μας ηρθες και παλι,ειληκρινα εμενα μου ελειψες παρα πολυ..αν καταλαβα καλα ειχες προβλημα υγειας? ευχομαι περαστικα σου και σιδερενια,και απο δω και περα ανασκουμπωσου με νεες δημιουργιες..
ευχομαι να εισαι πολυχρονη για την γιορτη σου και ο,τι επιθυμεις..σου ειχα αφησει τις ευχες μου στο τσατ..
Καλο σου βραδυ,καλη βδομαδα καλο μηνα με ΥΓΕΙΑ και πολλες νοστιμες δημιουργιες,φιλακια πολλα πολλα!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Σοφάκι καλώς το!
Μας έλειψες και πολύ μάλιστα!
Εύχομαι όλα να είναι καλά, κι αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα να είναι περαστικό!
Καλό μήνα, καλή βδομάδα, περιμένουμε τις νέες δημιουργίες σου!
Φιλάκια!

Ροδανθη είπε...

Sofia welcome back ευχομαι περαστικα ολα καλα και γρηγορα να σε εχουμε παλι κοντα μας.Ευτυχως ομως που υπαρχει και ενα μελος της ομαδας αγρυπνος φρουρος που δε μας αφηνε ετσι και μιλαω για την Θεανω(το καρυδακι μας βασανισε λιγο αλλα χαλαλι αξιζε.Φιλια και καλες αναρτησεις.

Helen Gr είπε...

Καλώς ήρθες πάλι Σοφία, να έχεις υγεία και δύναμη. Περιμένουμε τις όμορφες δημιουργίες σου.

Θεανώ είπε...

Σοφία μου καλώς όρισες! Η απουσία σου ήταν αισθητή και εμείς οι υπόλοιποι δεν ήμασταν επαρκείς. Εύχομαι από εδώ και πέρα όλα να είναι καλά και ευλογημένα για σένα και την οικογένειά σου. Εσύ έκτισες το μπλοκοσπιτάκι μας και μας φιλοξένησες με αγάπη. Ευχαριστούμε που μας ξενάγησες σε αυτή την όμορφη γειτονιά. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε όλες μαζί με νέες δημιουργίες. Εύχομαι καλό Φθινόπωρο σε όλους με υγεία!

Elpiniki είπε...

Καλως όρισες λοιπον!
Να ευχηθω μια πολύ πολυ ομορφη και δημιουργικη χρονια!

Δήμητρα είπε...

Σοφία μου καλώς μας ξαναήρθες! Το blog ήταν άδειο χωρίς έσενα! Αν και η Θεανούλα μας το κράτησε επάξια. Το ξέρεις ότι είχα πολύ τρέξιμο, αλλά δεν μου έκανε κέφι να γράψω όσο εσύ απείχες. Ας είσαι καλά και έσυ και η οικογένεια σου και να μας χαρίσεις δημιουργικές αναρτήσεις! Καλό φθινώπορο σε όλους! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που ήσασταν κοντά μας αυτό τον καιρό!

Maria B. είπε...

καλώς ήρθες Σοφάκι !!!

καλές δημιουργιές και ότι καλύτερο εύχομαι !!

φιλια πολλά

Σοφία Ζ. είπε...

Αγαπημένες μου φίλες και εννοώ μέσα από την καρδιά μου και το αγαπημένες και το φίλες, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα λόγια σας και τις ευχές σας. Πρόβλημα υγείας σοβαρό όχι δικό μου αλλά μέσα στην οικογένεια. Μαθαίνουμε να το αντιμετωπίζουμε και ελπίζουμε για τα καλύτερα

Marilise μου σε ευχαριστώ και ευχαριστώ και δημόσια για το υπέροχο δωράκι σου, κατασχέθηκε όμως από την κόρη μου που το λάτρεψε με το που το είδε!

Γωγούλα μου σε ευχαριστώ, και μένα μου έλειψες πραγματικά! τις είδα τις ευχές σου στο chat έστω και καθυστερημένα και ευχαριστώ. Θα περάσω από το blog σου να τα πούμε!

Ελενα και Μαρία Β. σας ευχαριστώ και τις δύο και απαντώ και στις δύο μαζί μια και είστε συγκάτοικοι στην υπέροχη ... ίδια τρέλλα, τις Συνταγές της Καρδιάς !!!, θα κάνω όμως επίσκεψη και στο blog σας να τα πούμε και από εκεί!

Ροδάνθη μου καλώς σε ξαναβρήκα! Η Θεανώ μας κράτησε το blog και άστην να λέει. Όχι μόνο το blog αλλά όλο το καλοκαίρι μου στάθηκε μαζί με τη Δήμητρα όσο λίγοι άνθρωποι.

Helen Gr σ' ευχαριστώ!

Ελπινίκη ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Θεανώ και Δήμητρα μαζί το κτίσαμε καλές μου. Ευχαριστώ όμως για τα λόγια σας! Εμ βέβαια όμως τόσο βάρος έχω πάρει πως να μην είναι αισθητή η απουσία μου. Εχει ... ειδικό βάρος η παρουσία μου. Αν μάλιστα βρεθώ στην άκρη πάει μονοπατα η βάρκα!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...