WHdNz76pJen8ZPksXvRV5KZoshE Να λείπει το ... βύσσινο!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011


Φαντάζομαι ότι τα παλιά καλοριφέρ είναι γνώριμη εικόνα σε πολλούς από εμάς. Αν το έχετε άδειο, κόντρα στα πληθωρικά φορτωμένα καλοριφέρ των παιδικών μας χρόνων, με φωτογραφίες της οικογένειας τρεις γενιές πίσω και εικόνες των μισών αγίων του εορτολογίου, ξεπεράστε το. Μπορείτε να βάλετε πάνω φαναράκια (καλό είναι να αποφύγετε το αλουμινόχαρτο – αν θέλετε βάλτε μόνο κάτω από την επιφάνεια των φαναριών στο μέγεθος της βάσης τους – όπως και τα σεμεδάκια της μαμάς, η οποία στην περίπτωση μου έχει φροντίσει να έχω πλούσια η συλλογή), και να επιλέξετε ρεσό με άρωμα κανέλλας ή/και μήλου για το χειμώνα, που θα ελευθερωθούν με την βοήθεια του καλοριφέρ σε όλο το χώρο. Η μπορείτε εναλλακτικά να τα ανάβετε και να γεμίσετε το σπίτι με φως και ζεστασιά.

Φωτό: http://www.valentine.gr/christmas_garden_gr.php

4 σχόλια:

Θεανώ είπε...

Ο τρόπος που γράφεις πραγματικά με παρασύρει με κάνει να ονειροπολώ. Εγώ πάντως θα ακολουθήσω τις ιδέες σου.

Σοφία Ζ. είπε...

Η πρότασή σου φυσικά προϋποθέτει καλοριφέρ παλιού ρυθμού (με τις φέτες και ψηλά σαν τραπεζάκια τοίχου). Μια καλή ιδέα για να στηρίξεις πράγματα είναι ένα κομμάτι μάρμαρο, σε χρώμα και τύπο που εσύ επιθυμείς κομμένο στις διαστάσεις του καλοριφέρ σου. Το βρίσκεις σε οποιοδήποτε μαρμαρά.
Για αρωματισμό του χώρου το χειμώνα, ωραία ιδέα είναι ένα μπωλ με αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο νερό, που ζεσταίνεται στο καλοριφέρ και ευωδιάζει.

Δήμητρα είπε...

Θεανώ μου σ' ευχαριστώ

Δήμητρα είπε...

Σοφία μου, πολύ ώραία ιδέα!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...