Η αγαπημένη μας Ροδάνθη δεν μας αφήνει παραπονούμενες και μας προμηθεύει με πολλές συνταγές. Την ευχαριστούμε πολύ και τις δημοσιεύουμε ΟΛΕΣ.
Υλικά
1 κιλό κρέας χοιρινό
1 κιλό πράσα
1-2 πιπεριές πράσινες
½ ποτήρι κόκκινο κρασί
Αλατοπίπερο
2 κουταλιές αλεύρι
Λίγο λάδι ή βούτυρο
½ κιλό κεφαλοτύρι
1 λουκάνικο χωριάτικο
1 κουτί μανιτάρια
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια και το σωτάρουμε στο τηγάνι σε λάδι. Βάζουμε μαζί το λουκάνικο που έχουμε κόψει σε ροδέλες, τις πιπεριές σε ροδέλες, τα πράσα σε ροδέλες και τα μανιτάρια σε φέτες και αφού σωταρισθούν τα σβήνουμε με κρασί. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Στην συνέχεια κόβουμε το τυρί σε κομματάκια και το βάζουμε στο τηγάνει μέχρι να λιώσει λίγο και συνεχίζουμε το βράσιμο βάσοντας λίγο νερό μέσα. Τέλος για να πήξει η σάλτσα βάζουμε λίγο αλεύρι.
3 σχόλια:
Πρασοτηγανιά φτιάχνω πολύ συχνά!
Την διαφορά εδώ την κάνει το λουκάνικο που μπαίνει μαζί με το κρέας!
Μου άρεσε πολύ αυτό και θα προσθέσω το λουκανικάκι κι εγώ next time;-)
Φιλάκια!
Σοφία χάρηκα που σε βρήκα! Πρέπει αν μελετήσω τις συνταγές σας το μάτι μου πήρε πολύ ωραία φαγάκια!
Πρασοτηγανιά με Boerewors (εδώ έτσι λένε τα λουκάνικα) θα είναι κόλαση!
Πολύ όμορφο το μπλογκ σας και δεν θα πω "να λείπει το βύσσινο!" Φιλάκια από Ν Αφρική
Καλώς σε βρήκαμε Αγγελική. Χαίρομαι που σου αρέσει το μπλογκ μας. Πολλά φιλιά, νάσαι καλά και ετοιμάζομαι για επίσκεψη στο δικό σου μπλογκ.
Δημοσίευση σχολίου